Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق سلطانی نژاد در جلسه خدمات سرمایه گذاری گفت: سامانه‌های ثبت فرصت‌ها، سامانه واسطه گر سرمایه گذاری و سامانه پذیرش سرمایه گذاران به این سامانه متصل می‌شود.

او گفت: امکان بارگزاری لایه‌ها و اطلاعات مکانی با یک فرمت توافق شده استاندارد (پهنه‌های دارای پتانسیل، پهنه‌های دارای ممنوعیت) از ویژگی‌های این سامانه بوده وهمچنین مشاهده جزئیات کامل طرح‌ها و مقایسه با زیرساخت‌های موجود در نقشه و جستجوی هدفمند مکان‌ها براساس انتخاب لایه‌ها و ویژگی‌های مورد نظر سرمایه گذار از دیگر ویژگی‌های این سامانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته سلطانی نژاد امکان ثبت فرصت‌های سرمایه گذاری توسط دستگاه‌های اجرایی و صاحبان فرصت‌ها دراین سامانه فراهم شده و جزئیات کامل طرح‌ها و مقایسه بازیر ساخت‌های موجود در نقشه در این سامانه قابل مشاهده می‌شود.

مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان کرمان گفت: نمایش موقعیت مکانی و پراکندگی فرصت‌های
سرمایه گذاری و جستجوی هدفمند مکان‌ها براساس لایه‌ها و ویژگی‌های مورد نیاز سرمایه گذار از دیگر ویژگی‌های این سامانه است.

سلطانی نژاد می‌گوید: استان کرمان از نظر حجم سرمایه گذاری خارجی مصوب به میزان ۲/۲۴۳ میلیون دلار توانسته است در منطقه ۷۴ درصد و در کشور ۶/۴ درصد را به این مهم اختصاص دهد.

به گفته او، حجم سرمایه گذاری خارجی نیز به میزان ۵/۸ میلیون دلار توسط استان جذب شده است که سهم استان در کشور به ۳/۲ درصد و در منطقه ۴/۳۱ درصد رسیده است.

مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان کرمان گفت: مجموع سرمایه مصوب به میزان ۲۴۳ هزار و۲۲۸ دلار در ۱۱ ماهه سال جاری رسیده و میزان سرمایه گذاری در ۱۱ ماهه ۱۴۰۰ به میزان ۸ هزار و ۴۵۵دلار جذب شده است.

سلطانی نژاد علل اجرای عدم طرح‌های سرمایه گذاری خارجی را تشدید تحریم‌ها، افزایش شدید نرخ ارز، تحریم‌های سیستم بانکی، محدودیت‌های ناشی از شیوع بیماری کرونا و ... ذکر کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرمایه گذاری دارایی سرمایه گذاری استان کرمان سلطانی نژاد فرصت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۲۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد

 به گزارش تابناک، زومیت نوشت: آکادمی علوم چین اطلس جدیدی از ماه را منتشر کرده است که وضوح نقشه‌های دوران آپولو را دو برابر می‌کند و از بلندپروازی‌های فضایی چین و کشورهای دیگر حمایت خواهد کرد.

به‌گزارش نشریه نیچر، اطلس جدید زمین‌شناسی ماه که حاصل تلاش بیش از ۱۰۰ پژوهشگر در طول یک دهه است، علاوه بر اطلاعات اولیه‌ی زمین‌شناسی درمورد سطح ماه، درمجموع، ۱۲۳۴۱ دهانه، ۸۱ حوضه، و ۱۷ نوع سنگ را دربرمی‌گیرد.

نقشه‌های جدید در مقیاس بی‌سابقه‌ی ۱:۲۵۰۰۰۰۰ ساخته شده‌اند. راس میچل، ژئوفیزیکدان مؤسسه‌ی زمین‌شناسی و ژئوفیزیک آکادمی علوم چین می‌گوید: «هر سؤالی در زمین‌شناسی با نگاه کردن به نقشه‌های زمین‌شناسی شروع می‌شود. اطلس جدید ماه منبعی برای کل جهان است.»

 بیش از ۱۰۰ پژوهشگر برای تهیه‌ی اطلس جدید ماه در طول یک دهه تلاش کردند.
جیانژونگ لیو، یکی از رهبران پروژه با اشاره به این موضوع که نقشه‌های موجود از ماه به دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۶۰ برمی‌گردد، می‌گوید: «سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده از داده‌های مأموریت‌های آپولو برای طراحی تعدادی از نقشه‌های زمین‌شناسی ماه ازجمله نقشه‌ای سرتاسری در مقیاس ۱:۵۰۰۰۰۰۰ و تعدادی نقشه‌ی منطقه‌ای با دقت بالاتر از محل‌های فرود استفاده کرد. از آن زمان، دانش ما از ماه بسیار پیشرفت کرده است و نقشه‌های قدیمی دیگر نمی‌توانند نیازهای پژوهش‌ها و اکتشافات آینده ما از ماه را برآورده سازند.»

در سال جاری سه فضاپیما به سمت ماه پرتاب شده‌اند و چین قصد دارد در ماه مه سفینه‌ای را برای جمع‌آوری سنگ‌ها از سمت پنهان ماه ارسال کند. نقشه‌های جدید به کاوش‌های چین و کشورهای دیگر در ماه کمک خواهد کرد.

 
دانشمندان از نقشه‌های جدید ماه برای درک بهتر تاریخ ماه استفاده خواهند کرد.
دانشمندان به کمک اطلس جدید ماه می‌توانند به درک بهتری از تاریخ ماه برسند، منابع بالقوه‌‌ ماه را ارزیابی کنند و مطالعات زمین‌شناسی مقایسه‌ای انجام دهند. این نقشه‌ها همچنین به انتخاب محل مناسب برای ساخت پایگاه‌های تحقیقاتی روی ماه کمک خواهد کرد.

 
اطلس جدید ماه که به دو زبان چینی و انگلیسی در دسترس قرار دارد، با استفاده از داده‌های برنامه اکتشافات ماه چین، به‌ویژه مأموریت چانگ‌ای ۱ تدوین شده است که از مدار، سطح ماه را بین سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۹ بررسی کرد.

 
اطلس جدید ماه با استفاده از داده‌های برنامه‌ی اکتشاف ماه چین تدوین شد.
مشاهدات انجام‌شده روی سطح ماه توسط ماه‌نشین‌های چانگ‌ای ۳ و چانگ‌ای ۴ به‌ترتیب در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۹ به تأیید صحت داده‌های چانگ‌ای ۱ کمک کرد. تیم تهیه‌کننده اطلس همچنین از داده‌های مأموریت‌هایی مانند GRAIL، مدارگرد شناسایی ماه ناسا و کاوشگر چاندرایان-۱ هند استفاده کرد.

 

پژوهشگران چینی در سال ۲۰۱۲ درحالی‌که به‌دنبال اهداف بعدی اکتشاف ماه بودند، شروع به تهیه‌ی نقشه‌ها کردند.

چین با مشارکت روسیه و بیش از ده‌ها کشور و سازمان دیگر، ساخت ایستگاه بین‌المللی تحقیقات قمری را رهبری می‌کند که قرار است اواسط دهه‌ی ۲۰۳۰ در قطب جنوبی ماه به‌منظور اکتشافات علمی و بهره‌برداری از ماه ساخته شود.

تیم لیو مدتی است کار برای بهبود وضوح نقشه‌ها را آغاز کرده است و نقشه‌های منطقه‌ای با دقت بالاتر را براساس نیازهای علمی و مهندسی تولید خواهد کرد.

در این بین، اطلس تکمیل‌شده در پلتفرم ابری «دیجیتال مون» قرار گرفته است و درنهایت در دسترس جامعه‌ی تحقیقاتی بین‌المللی قرار خواهد گرفت.

 

دیگر خبرها

  • دیروز و امروز در کرمان چقدر باران بارید؟
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک
  • میزان بارش باران در ۲۴ ساعت گذشته کرمان اعلام شد
  • اعلام میزان بارندگی سامانه اخیر
  • دادگاه های صلح درمسیر راه اندازی
  • راه اندازی دادگاه های صلح در کرمان