Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، صادق سلطانی‌نژاد امروز در نشست خبری اظهار داشت: نگاه ما در اداره کل اقتصاد و دارایی استان این است که باید ریل‌گذاری و حکمرانی اقتصادی در استان  تغییر کند و نگاه وزارت اقتصاد بر طرح‌های اقتصادی دولت این است که مبتنی بر حکمرانی و  داده باشد و شفافیت در موضوعات مبهم اقتصادی که وجود دارد، ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سلطانی‌نژاد بیان داشت: زمانی که این  شفافیت در موضوعات اقتصادی در همه بخش‌ها ایجاد شد، از بروز فساد و رانت که همیشه دغدغه همه است، جلوگیری می‌کند.

وی گفت: شفافیت در پرداخت  تسهیلات به واحد‌های کشاورزی، صنعتی و خدماتی یکی از مواردی بوده که در این مدت دنبال کرده‌ایم.

سلطانی‌نژاد عنوان‌کرد: یکی از کارهای وزارت اقتصاد و دارایی تدوین سند مدیریت مالی دولت برای استقرار کامل سیستم یکپارچه اطلاعات مالی است و برای این است که از رسوب پول در بخش‌های دولتی جلوگیری کنیم تا منابع دولت به شکل مستقیم به ذی‌نفعان واقعی واگذار شود و از این طرح‌ ما به‌عنوان خزانه‌داری الکترونیک یاد می‌کنیم.

 وی بیان داشت: حذف چک‌ها در دستگاه‌های اجرایی و واریز به حساب‌های ذی‌نفعان یکی از موارد شکل‌گیری سیستم یکپارچه مالی در کشور است.

سلطانی‌نژاد با اشاره به اینکه کل سهمیه استان از تبصره ۱۸، یک‌هزار و ۲۱۷ میلیارد تومان است، افزود: برای نخستین بار در سال‌های گذشته تسهیلات بانکی و حمایتی در قالب طرح‌های اشتغال و کارآفرینی در قالب تبصره ۱۸ منظم، قانونمند و ضابطه‌مند شده و در پنج ماهه سال جاری  ۸۰۰۰ میلیارد ریال پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ به واحدهای تولیدی، کشاورزی، صنعتی و خدماتی استان کرمان داشته‌ایم و امیدواریم در یک ماه باقیمانده بقیه منابع این تبصره جذب شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان ابراز داشت: تبصره ۱۸  از توسعه کسب و کارهای نوپا، دانش‌بنیان و طرح‌های اشتغال‌زا حمایت می‌کند.

وی افزود: اگر در گذشته  یک‌هزار میلیارد تومان در کشور تسهیلات تحت عنوان تسهیلات تبصره ۱۸ پرداخت می‌شد، اما امروز منابع تلفیقی که دولت برای اعتبارات ۱۴۰۰ در اختیار داشته و تا پایان شهریورماه قابل پرداخت است، چیزی نزدیک به ۴۵هزار میلیارد تومان است که به واحد‌های تولیدی، صنعتی و خدماتی پرداخت می‌کند.

 سلطانی‌نژاد با اشاره به اینکه برای نخستین بار در استان سامانه جامع اطلس سرمایه‌گذاری کرمان فعال شده است، بیان داشت: ما با مشارکت اتاق بازرگانی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان را احصاء کردیم و ۷۸ فرصت سرمایه‌گذاری در این سامانه قابل رویت برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف اقتصادی است که شرکت شهرک‌های صنعتی با ۲۹ فرصت، توزیع نیروی برق جنوب با ۱۶ فرصت، شرکت‌های مشاوره‌ای استان با ۱۱فرصت، آب و فاضلاب سه فرصت و صنعت و معدن با ۱۹ فرصت توانسته‌اند این ۷۸ فرصت را در اختیار  ما قرار دهند.

وی گفت: از اواخر سال گذشته و در پنج ماهه ابتدای سال جاری ۱۹ میلیون دلار جذب سرمایه‌گذاری خارجی را در استان کرمان داشته‌ایم.

 سلطانی‌نژاد عنوان کرد: باید مسیر سیاست‌گذاری اقتصادی استان کرمان را با همکاری و مشارکت همه بخش‌های اقتصادی تغییر دهیم که الگوی تامین مالی در این زمینه مسئله اصلی است تا بتوانیم رشد ۷.۷ درصدی اقتصاد استان محقق شود.

 سلطانی‌نژاد با اشاره به اینکه الگوی تامین مالی یکی از مطالبات اصلی استان است، افزود: هم ما و هم استاندار تاکید دارند که  مسئولیت اجتماعی شرکت‌های بزرگ به‌صورت هدفمند به توسعه استان کمک کند.

وی با اشاره به اینکه  استان کرمان در زمینه فضای کسب و کار وضعیت خیلی خوبی ندارد، عنوان کرد: برای بهبود فضای کسب و کار در استان باید اقدامات اساسی انجام شود. هر چند در کشور هم وضعیت خوبی نداریم و  در دنیا ایران در زمینه کسب و کار رتبه ۱۲۷ را به خود اختصاص داده که وضعیت خوبی نیست.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان بیان داشت: در سامانه مجوزهای کسب و کار استان تا کنون ۱۷۰۰ مجوز بارگذاری شده و همه  اشخاص حقیقی ایرانی، شرکت‌های ثبت شده دارای کد ثبتی خارجی و اتباع مجوز دار می‌توانند در این درگاه ثبت نام کنند.

سلطانی‌نژاد تصریح کرد: درآمد استان کرمان چه از طریق مالیاتی و غیر مالیاتی ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود که بعد از تهران و اصفهان در رتبه سوم کشور قرار دارد، ما  از این جهت که به تامین مالی کشور کمک می‌کنیم خوشحالیم اما پیشنهاد  ما این است براساس شاخص‌هایی مانند سرانه درآمدی، تولید ناخالص داخلی و ... در بودجه سال آینده تعدیل رقم مالیات استان مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: ما در پنج ماه ابتدایی سال حدود ۹هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی و ۲۰۰ میلیارد تومان درآمد غیر مالیاتی از سطح استان وصول کرده‌ایم.

سلطانی‌ ادامه داد: در پنج ماه نخست سال جاری ۲۰۴ میلیارد ریال فروش اموال مازاد دستگاه‌های اجرایی در استان داشتیم که این پول به طرح‌های عمرانی دستگاه‌های اجرایی اختصاص پیدا می‌کند.

انتهای پیام/۸۰۰۱۸/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: تسهیلات تبصره18 میلیارد تومان سرمایه گذاری استان کرمان سلطانی نژاد کسب و کار تبصره ۱۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۸۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود

رئیس اتاق استان کرمان گفت: تحمیل مالیات و عوارض جدید زمینه مشارکت مردم را از بین می‌برد و زمینه جذب تسهیلات برای تامین مالی از بازار سرمایه باید فراهم شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سید مهدی طبیب‌زاده صبح امروز در نود و هفتمین شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان که با حضور محمدمهدی فداکار استاندار کرمان، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان، مهدی بخشی دادستان و جمعی از مسئولین استان و نمایندگان صنایع، بنگاه‌های اقتصادی و اصناف کرمان برگزار شد، اظهار داشت: همراهی مدیران استانی در سال گذشته اتفاقات خوبی در قالب شورای گفت‌وگو رقم زد و در سطح کشوری توانستیم رتبه اول را کسب کنیم.

وی با بیان اینکه تلاش ما در سال جاری این است که چگونه زمینه مشارکت مردم را در سال جهش تولید با مشارکت مردم فراهم کنیم، افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی به خوبی این فرمان را صادر کردند و باید موانع پیش رو در جهت جلب مشارکت مردم و بخش خصوصی برداشته شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه تامین مالی یکی از ارکان مشارکت مردم از طریق سرمایه‌های خرد و کوچک مردمی است، ادامه داد: دشواری تامین مالی از سیستم بانکی کاملاً روشن است؛ بنابراین اتکای ما به بازار سرمایه است و اگر بتوانیم آن را به خوبی آگاهی بدهیم می‌توانیم موفقیت‌هایی داشته باشیم.

طبیب‌زاده با بیان اینکه رئیس سازمان بورس کشور 24 و 25 اردیبهشت‌ماه با یک تیم کارشناسی به کرمان سفر می‌کنند، افزود: طی این دو روز دوره‌های آموزشی در کرمان نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه باید زمینه جذب تسهیلات را برای تامین مالی از بازار سرمایه فراهم کرد، گفت: همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان 24 تا 27 اردیبهشت ماه در کرمان برگزار می‌شود و امیدواریم در این همایش به نتایج لازم برای توسعه اقتصادی در استان برسیم.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه موانع جلب مشارکت مردم برای تحقق شعار سال احصا شده است، ادامه داد: این موارد به شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه ساز و کار موجود بازار یکی از موانع است که با مداخله دولت و قیمت گذاری دستوری انجام می‌شود، افزود: تحمیل هرگونه مالیات و یا عوارض جدید می‌تواند زمینه مشارکت مردم را از بین ببرد.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • انتقادفرماندار شهرستان بستان آباد ازعدم پرداخت وام‌های تکلیفی بر عهده نهاد‌ها
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟